SpoedieZ

SpoedieZ

donderdag 26 april 2012

Dikke pech

Onverwacht erg hoge rekeningen die binnen komen druppelen, een bezoek aan een dure kapper wat goed begon maar uiteindelijk op een fiasco is uitgelopen, kostbare dingen in huis die 'opeens' kapot gaan, zoals de laptop, Ipod en sinds gisteravond de combimagnetron die ineens 'ontplofte' voor m'n neus... Waarom gebeuren dit soort dingen altijd tegelijkertijd?!?!


Foto gemaakt door Spoedie, in de weerspiegeling van de magnetron, toen ze terug kwam van de kapper en nog helemaal blij was met haar gestraighte haar (kosten: 150 euro). 
Na 1 wasbeurt was het haar ontploft en diezelfde dag gebeurde dat ook met de magnetron.

donderdag 19 april 2012

Lief

Roos gekregen van m'n dochter. En het is niet eens moederdag! 



woensdag 18 april 2012

zondag 15 april 2012

Stilleven


Vandaag een rustig dagje. Een heerlijk luie zondag. Buiten is het een beetje grauw. Dus blijven we lekker binnen. Lekker nestelen op de bank en dvdtje er in. Fijn weekend nog!

woensdag 11 april 2012

Groen

Hoewel geel al een tijdje mijn favoriete kleur is, ben ik ook nog steeds gek op groen, dat heel lang mijn lievelingskleur is geweest. Maakt niet uit in welke tint, groen doet het altijd goed. Vooral na het zien van deze foto van Magnus Anesund voor Elle Interior, denk ik er serieus over na om weer wat limoen-groen in huis aan te brengen. Ook leuk in combinatie met fel geel!

dinsdag 10 april 2012

Voorbij


En dat was dus Pasen... Ook zo veel gesnoept?

zondag 8 april 2012

zaterdag 7 april 2012

Geel








Geel in en om het huis. De kleur van lente. En pasen. Fijne dagen!

woensdag 4 april 2012

To do or not to do

Ik ben benieuwd wie hier naar toe gaat. Iemand zich al aangemeld?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...