SpoedieZ

SpoedieZ

maandag 24 december 2012

It's the most wonderful time of the year

Kerstsfeer op het werk, bij ons in de personeelsruimte. De werkdag zit er voor mij op, nog gauw wat laatste dingen in huis halen en we kunnen genieten van kerstavond. De eerste kerst voor baby Joaquin. Zin in! Merry Christmas everybody!

zondag 16 december 2012

Ell&CakeWeet je nog dat ik het afgelopen zomer over mijn nicht Elvira had, die zo graag mooie taarten en cakepops bakt? Nou, ik heb nóg zo'n nicht! Deze woont -gelukkig voor mij- dichterbij, nl. in Drenthe. Ellen maakt werkelijk prachtige creaties en doet dit ook in opdracht. Maakt niet uit voor welk thema, ze maakt het allemaal. 


Ze heeft helaas geen blog (geen tijd!). Maar je kunt haar volgen via Facebook


Neem maar gauw een kijkje, want dit is nog niet eens de helft van wat ze allemaal maakt!Foto's via Ell&Cake

maandag 10 december 2012

Geen gewone maandag

We maakten vanochtend vroeg nl. een trip naar Noord-Holland om de trouwerij van m'n zwager en schoonzusje bij te wonen. Dat noem ik nou een goed begin van de week. Een keer wat anders dan een normale werkdag.

zaterdag 8 december 2012

Zijn eerste sneeuwpret

Wat is het koud hè? Maar bij dit plaatje smelt ik helemaal weg...

Joaquin, 10 maanden

donderdag 6 december 2012

Party is over


Wat is de week voorbij gevlogen! Mijn lief en puberdochter zijn jarig geweest en dat hebben we uitgebreid met familie en vrienden gevierd. Daardoor was Sint's pakjesavond er één zonder pakjes deze keer. Maar omdat we tegenwoordig een kostganger in huis hebben (mijn nicht blijft de hele maand bij ons) was het toch een gezellig familie-avondje.
En vandaag werden we wakker in een witte wereld. Prachtig, zoveel sneeuw! Ik hou er van. Ik heb m'n ochtendwandeling er al op zitten. 
En nu ga ik even de schade inhalen in blogland...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...