SpoedieZ

SpoedieZ

dinsdag 30 maart 2010

Hallo blogwereld!Er is een nieuwe blog in blogland. SpoedieZ is here!

Sinds een paar maanden naai ik kussentjes in elkaar, voor mezelf en mijn omgeving.
Dat blijkt succesvol, dus waag ik de gok en ga ik mijn kunsten aan de rest van de wereld tentoonstellen.
Een eigen bedrijfje in ontwikkeling, erg spannend.
Ik zou het liefst mijn baan in loondienst opzeggen en fulltime willen naaien & ontwerpen, maar dan moet het wel storm lopen en wat opleveren.
In het tempo waarin ik op het moment werk, zal het niet zo'n vaart lopen, maar het begin is gemaakt en intussen doe ik zoveel mogelijk inspiratie op. Er wordt heel wat moois gemaakt heb ik gezien. Wat een talent loopt er rond. Het ene na het andere originele ontwerp wordt er aangeboden.

Hoe onderscheid ik mezelf?

De stijl van SpoedieZ is een mix van urban, retro, een beetje lief en een beetje stoer. Er wordt veel met harde kleuren en stoere materialen (zoals denim, katoen en vilt) gewerkt. Maar iets anders is natuurlijk ook mogelijk, want ik werk ook in opdracht. Samen wordt dan bekeken wat er gemaakt kan worden.

Daarnaast ben ik altijd aan het schuiven in huis en verslind ik woonmagazines & boeken. Kan ook echt hele dagen woonprogramma's kijken om inspiratie op te doen.
Vandaar dat ik kussens maak. Er is geen simpelere manier om je interieur aan te kleden en te veranderen met stof.
Hopelijk kan ik met SpoedieZ anderen inspireren. Net zoals ik door de vele blogs en sites van anderen geïnspireerd raak.
Have fun!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Soraya!

  Bij mij gaat het ook nog wat moeizaam, vooral met woorden uit mijn vingers krijgen eigenlijk... En dat terwijl ik normaal altijd iets te zeggen heb. ;/ Ik denk dat ik pas op gang kom als mensen hun ergernis tonen, hahaha.

  Ik wens je in ieder geval veel succes met je blog en met je kussens - die klinken by the way very cool, laat je me een fotootje zien?

  Mocht je nog vragen hebben over je blogindeling of stoom willen afblazen, eveneens over je blogindeling, kan je altijd bij mij terecht. :p

  Break a leg!!!

  Naïma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, er gaat een wereld voor je open als je start met bloggen. Ikzelf ben onlangs ook begonnen met bloggen. Ondanks dat ik geen online winkel heb. Het lijkt me gewoon leuk om mijn interesses met andere te delen.

  Ik vind je site er erg mooi uit zien en wil je natuurlijk ook heel veel succes wensen met het opstarten van je eigen bedrijfje. Ik zal je blog toevoegen aan mijn lijst met favoriete blogs.

  Succes, groeten Petra

  p.s. ik weet nog niet zo goed hoe ik aan de buiten wereld kan laten zien dat ik een eigen blog heb. Hoe pak jij dat aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Soraya.

  Bedankt voor reactie op mijn blog en wat leuk dat je me volgt.
  Jij hebt ook 'n erge leuke blog en wat 'n geweldige kussentjes, je hebt er 'n volger bij!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...