SpoedieZ

SpoedieZ

dinsdag 20 april 2010

Still dreaming

Ik blijf dromen...
Zo verlang ik al jaren van een werkplek zoals de meiden van RESTORED in Amsterdam hebben: in een mooi oud pand in het centrum, waar je lekker kunt ontwerpen, je eigen artikelen kunt verkopen (en die van anderen), workshops kunt geven, met andere ontwerpers kunt samenwerken en ga zo maar door....RESTORED stond vorig jaar al met hun winkel in de 101 woonideeën, ik was er direkt verliefd op!Helaas voor mij, is het in Amsterdam en dus niet bij mij om de hoek, maar gelukkig is er in Groningen tegenwoordig iets wat er een beetje op lijkt, nl.: WERKPOST. Een gezellige winkel/atelier, waar een aantal ontwerpers hun waar en kunsten tentoonstelt.

Ik zou zeggen; check it out!
Aankomend weekend wordt er weer een leuke workshop gehouden, nl. vilten. Ik heb dat onlangs mogen meemaken en ik kan je zeggen: dat smaakt naar meer!


6 opmerkingen:

 1. Ziet er inderdaad erg leuk uit. Ik heb het artikel ook gelezen in de 101, maar de winkel nog niet bezocht. Ga ik zeker doen de eerst volgende keer als ik in Amsterdam ben. Keep on dreaming. Veel plezier met vilten.
  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zucht....steun.....kreun...
  wat is het toch geweldig om je eigen oude grachtenpandje te hebben en deze lekker in te richten als atelier....
  Dingen waar wij, met ons huis ateliertje, slechts van kunnen dromen.... Ik zit nog steeds aan de eettafel en wacht geduldig tot manlief de zolder voor me ombouwd tot crea hoek :-)
  Ik droom dus met je mee ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieverd ooit gaat het gebeuren als de tijd rijp is zal ik maar zeggen....dikke kus en vergeet niet hoeveel ik van je hou!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vond ik ook een heelinpirerend artikel, eerder hadden ze een artikel ove tas-ka, die vond ik ook erg leuk. tja goed voer voor m'n eigen dromen....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik blijf ook dromen... en wil graag op de koffie bij simone in werkpost :)

  ...en dank voor je leuke reactie!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...