SpoedieZ

SpoedieZ

donderdag 3 juni 2010

Afkickperiode

Het is alweer een tijdje geleden dat ik intensief aan het bloggen was.
Het mooie weer en de drukte op het werk zijn de oorzaak.
Ik ben de afgelopen weken ook niet veel bezig geweest in m'n ateliertje, maar daar gaat vanaf vandaag nog verandering in komen.
Er wachten nl. een paar opdrachten op me. Twee stoere kussentjes met een vlag (natúúrlijk) voor een man en een meer 'lief' kussentje voor een vrouw. Wél in opdracht van een man, wat hij zijn vrouw kado wil doen. Lief he?

Qua stijl wordt het zoiets als dit; beetje retro met grote bloemvormige applicaties.

Maar dan ga ik de kleuren wit, paars en lila gebruiken.
Ik heb gemerkt dat die kleurencombi populair is bij vrouwen.

Ook ga ik binnenkort beginnen aan een knuffel. Aangezien ik op kraambezoek ga bij een schattig baby-meisje ga ik (uiteraard) iets in het roze doen.
Toevallig had ik laatst al leuke roze stofjes in huis gehaald met de bedoeling iets voor dat meisje te maken. En toen ik het geboortekaartje ontving was ik er helemáál van overtuigd dat het qua kleur en print helemaal goed zat, want laat nou juist precies hetzelfde printje in het kaartje terug komen! Hoezo toevallig?


Foto's via Soostyle.wordpress.com

8 opmerkingen:

 1. Met dit mooie weer kun je ook beter buiten zitten ;-) Ben benieuwd naar je kussens en knuffel! En daar zit wat in haha, paars, wit en lila, moooiii!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad heel lief zo'n man!

  Succes met het maken van al dat moois!

  Groetjes, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg je blog sinds kort, leuke kussens maak je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaaaah, das alweer eeuwen geleden!! Vertel, hoe is het? Leuke opdracht weer joh, wie weet krijg je straks er ook een van die vrouw voor vaderdag =P xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, dat was toen ik klein was een van mijn hobby's. Kleine kussentjes en knuffeltjes maken =) Niet zoals jij het doet naturlich ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice! Ik hou wel van een beetje retro
  x fashionnerdic

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, goh, ben kennelijk een expert in loze beloftes maken! wel grappig om te zien dat iedereen minder gaat bloggen naarmate de vakantie dichterbij komt.. Ga jij nog lekker ergens naartoe dit jaar? Wij gaan naar Marokko, het vaderland haha, wel met de auto (= drie dagen zweten als een otter) want de vliegtickets zijn absurd duur sinds die !@Q#$% aswolk. Wel heerlijk zonnen natuurlijk, dat maakt alles goed!

  Hoe gaat het met de opdracht? En is het weer daar net zo somber als hier? ;( Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...