SpoedieZ

SpoedieZ

maandag 8 november 2010

Home Sweet Home

Er was weinig tijd voor SpoedieZ. Maar de tijd heeft beslist niet stil gestaan. We hebben het huis, waar ik de vorige keer al over vertelde, in ons bezit!
Een tijd van fantaseren en plannen is aangebroken. Welke kleuren komen er in ons nieuwe huis? Gaan we ook voor mooie prints op behang? Wat voor materialen gaan we gebruiken voor de vloeren? Nog wat extra meubels aanschaffen misschien?

Wanneer we daar over uit zijn breekt de tijd van inpakken, klussen, verven, schoonmaken, verhuizen en uitpakken aan... ik kan niet wachten.

Als er nog iemand verhuistips heeft, ik hoor ze graag!


Foto's via Blafrebloggen (eerste foto) en Decalfarm (via Etsy)

19 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! Alvast veel plezier met bedenken en uitvoeren.
  Wij zijn net klaar en wonen weer heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Soraya,

  Long time no "see". Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Heerlijke tijd van brainstormen, ideeën op doen, in de bladen kijken, dromen enz. Ook wel een beetje een hectische tijd, maar als het huis eenmaal bewoonbaar is ben je dat weer vergeten (hoop ik). Ik wens jullie heel veel plezier en succes. Mooie foto's heb je gevonden.
  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe huis !!! wens jullie veel plezier met het bedenken en creëren van jullie nieuwe stekkie, geniet ervan.
  groetjes angela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe huis!! Jullie gaan er vast iets heel moois van maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is leuk, gefeliciteerd! Succes alvast met inpakken, dat is altijd een hele klus maar wel eens een mooi moment om dingen uit te zoeken en weg te geven/te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuuuuk een nieuw huis...
  druk maar zooo lekker om al je creativiteit op uit te leven!
  Succes en vooral heel veel plezier de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd, wat super.. geniet van alle voorpret!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zeg een nieuw huis! Spannend!!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe leuk zeg, een nieuw huis! Gefeliciteerd! Heerlijk, helemaal opnieuw beginnen en alles naar eigen wens en smaak inrichten... wel plaats overhouden voor je walk in closet he =p XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn! Gefeliciteerd!! Genoeg inspiratie zo te zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allen, bedankt voor de felicitaties, wat ontzettend lief!
  En ook fijn dat mijn volgers me nog volgen!!
  Het is echt een geweldig huis, lekker ruim en spannend qua indeling: de ouderslaapkamer grenst aan een dakterras en vanuit die slaapkamer loop je zo de badkamer in die je vervolgens via de gang weer kunt verlaten... lekker Amerikaans hihi!
  En mijn slaapkamer krijgt de slaapkamer waarin een 2persoonsbed op een podium is gebouwd, hoe cool is dat!!!
  Geen walk-in-closet, maar wél een grote tuin, garage wat een speelkamer wordt (met hopelijk heel binnenkort een tennistafel er in) én een vaatwasser in een mooie strakke keuken.... eindelijk!
  I'm soooo happy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Correctie: mijn dochter krijgt de slaapkamer met podium.
  Oeps, te enthousiast getypt hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Succes met de voorbereidingen voor de verhuizing Soraya! Wij zijn daar nu ook heel druk mee bezig, en met het mooi maken van ons schip natuurlijk!
  Ik hoop dat de weergoden ons voorlopig goed gezind blijven en dat het niet spekkieglad wordt zoals vorig jaar. Alhoewel dan kunnen jullie misschien je meubeltjes en de dozen wel schaatsend vervoeren. voor ons is dat een beetje ver weg.
  Groeten Suzan van der Noord

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha ja, voor ons is het verhuizen wat makkelijker, zo dichtbij huis. Kan niet wachten hoor!
  Jullie ook veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. gefeliciteerd met jullie paleisje! Ik heb geen verhuistips voor je helaas, ik vond het verhuizen een vrselijke crime! Het klussen daarentegen...

  liefs Hinke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow die prints zijn echt gaaf! Veel succes met jullie verhuizing. Een goede planning en gestructureerd te werk gaan kan al een hoop schelen. Schrijf in iedere geval op elke doos naar welke kamer ze heen moeten. Ook bespaart het tijd als je de verhuiswagen gestructureerd inlaad. De noodzakelijke producten als toiletpapier, eten en drinken kan je als laatste inladen om ze als eerste weer uit te laden tijdens de verhuizing. Dan heb je die spullen in iedere geval bij de hand. Succes met de verhuizing!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. veels te laat maar misschien handig voor andere of in de toekomst : hou een check list bij , label alle dozen, plak alles dicht wat open kan vliegen, bedek alles wat breekbaar is. Bereidt je goed voor dat kan heel veel schelen met de "verhuisstress"

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...