SpoedieZ

SpoedieZ

woensdag 16 februari 2011

Lente op de bankLig nog steeds ziek op de bank. Zucht.
Het zonnetje schijnt fel door de ramen. Aan de ene kant erg lekker, hier wordt natuurlijk al een tijdje op gewacht: Lente!
Maar als je nogal duizelig bent en veel hoofdpijn hebt is de zon wel erg fel.
Het is ook nooit goed hè.


Heb een week of 2 geleden een bijzettafeltje/opbergtonnetje voor een prikkie bij good old Blokker gescoord. Vind 'm erg goed staan bij het oranje van mijn laatste SpoedieZ-creatie (daarmee bedoel ik het kussentje, de plaid is van Ikea).
Mee eens?
Normaal gesproken vind ik geel en groen dé ultieme lente-kleuren. Maar de laatste tijd word ik ook erg vrolijk van oranje.


Nog even -als afsluiter & op aanvraag- een close up van het Ikea stofje, waar ik al een tijd geleden een aantal kussens van heb gemaakt.
De stof is lekker stevig & anti-kreuk, wat super is in gebruik.
Het retro-motiefje past bij vele kleuren en stijlen. Word er maar niet flauw van!

Foto 1 & 2 kussens van SpoedieZ


6 opmerkingen:

 1. Ja vandaag lijkt het wel weer lente :-)
  Erg leuke kussentjes heb je trouwens op de bank liggen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank! Ben er zelf ook tevreden over, krijg weer de kriebels om weer nieuwe kussens te maken, na deze winter-stop (eigenlijk 'verhuizing-stop').

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap! Leuk, die plaatjes van je huis. Wat gaaf dat je dat kussen zelf hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, dat kussen met oranje wolk! Ik merk dat ik echt een kussenfetish heb, ik zou er wel honderd op m'n bank willen, maar dat is nou ook niet echt handig...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha ja klopt, is idd niet handig. Zou het liefst ook nog veel meer kussens op de bank willen, heb net als jij ook een kussenfetish. Maar m'n vriend zit nu al alles aan de kant te schuiven, hij vindt ze leuk maar 'lastig', terwijl ik me altijd lekker kan nestelen op de bank met kussens in de rug, op m'n schoot.... liefst nog een dekentje erbij... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, vooral een fijne deken erbij! Gelukkig ligt mijn vriend ook graag onder een deken, heb ik permissie om er twee te kopen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...