SpoedieZ

SpoedieZ

dinsdag 12 april 2011

Het deed ons erg goed om al jullie lieve reacties op de vorige post te lezen.
Werkelijk hartverwarmend.
Ontzettend bedankt!!

2 opmerkingen:

 1. Hoe is het nu? Is het afscheid geweest en was het zoals je dochter wilde dat haar oma herinnerd zou worden? Ik hoop het zo! Nogmaals sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anki, goedemorgen!

  Ik vind m'n dochter erg flink, ze gaat er zo goed mee om. Ik verbaas me er over dat ze zoveel kracht heeft. Ze was echt oma's lievelingetje nl. en kon niet zonder haar. Ik dacht: die stort helemaal in als oma ooit komt te overlijden, nooit gedacht dat het al zo snel zou gebeuren...
  Gisteren was de crematie, dus ik denk dat de grote klap later pas komt, als ze beseft dat oma echt nooit meer terug komt.
  We wonen een paar straten bij haar opa en oma vandaan, dus ze komt daar heel vaak. Hun huis voelt nu uiteraard erg leeg aan, zonder oma die altijd veel praatte en zo het hele huis vulde. Opa weet zich geen raad met de stilte.
  Ze heeft hem de afgelopen week zo goed mogelijk bijgestaan, ook met praktische dingen zoals boodschappen doen en opruimen in huis. Wat een lieverd is 't toch ook, ben zo trots op 'r.
  Ondanks het grote verdriet is ze vanochtend als vanouds naar school gegaan. Ze praatte even over oma en ging best vrolijk de deur uit.
  Kinderen zijn gelukkig erg veerkrachtig.

  Bedankt voor je lieve mail Anki, dat doet me erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...