SpoedieZ

SpoedieZ

zaterdag 31 maart 2012

More Fashion


De jacht op een nieuwe garderobe is geopend. Kan geen zwangerschapsmode meer zien. Ook al is m'n lijf er nog lang niet klaar voor, ik heb weer zin in strakke zomermode.
De mintgroene broek is mijn must have voor deze zomer. En de Rea Heels van Isabel Marant zijn nog mooier dan de killerheels die ik laatst bestelde. Maar onbetaalbaar. Althans, voor mij.

Foto's via COTTDS en Styleheroine 

4 opmerkingen:

  1. Oooh, wat een mooie kledij, echt iets voor mij!
    Ga maandag lekker shoppen, wellicht ook een gekleurde skinny!
    En ja, die hakken, ze zijn zó mooi, maar kan er niet op lopen helaas.
    Ik kan me voorstellen dat jij geen zwangerschapskleding meer kan zien! Heb jij al je kilo's al verloren? Of moet er nog wat af?
    Hoe is het met de kleine? En met jouzelf?

    Liefs, Marjolijn ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah, dus jij bent nu lekker aan het shoppen. Show je ook ff je aankopen op je blog ;)
      Ik heb geen weegschaal, maar ik ben bang dat ik nog láng niet al m'n kilo's kwijt ben, aangezien ik nog steeds m'n zwangerschapsbroeken draag
      :( weeeh!
      En de kleine groeit als kool, hij is inmiddels behoorlijk zwaar op m'n arm. Gelukkig ben ik nu helemaal hersteld en kan ik de verzorging helemaal zelf doen. Eindelijk!
      Fijne shopdag!

      Verwijderen
  2. Wat fijn dat het met jou veel beter gaat! Goed om te horen dat de kleine als kool groeit! Ben happy voor je.
    Ach ja... bij mij duurde het ook iets van 10 maanden toen ik weer op m'n oude gewicht zat. Afvallen d.m.v. borstvoeding? Noway... geen gram viel ik daar van af. Herbalife heb ik gedaan i.c.m. hardlopen en voila!
    Heb heerlijk geshopt. Kwam tijd terkort na 4 uur in de stad te zijn geweest, want tijd om de kinderen van school te halen helaas. Maar ben best geslaagd. Een roze chinobroek bij de Bijenkorf, een zachtgroene slim fit broek van de Zara (bijna dezelfde kleur als die van boven, in je post). En verder een supercoole spijkerbloes, die is heel mooi verwassen en een stippentruitje voor eronder.
    High heels eronder, en het plaatje is compleet. Maar nee, kan niet op hakken lopen, dan maar sneakers erbij. Ook goed, toch?
    Of ik deze es ga showen op mijn blog? Kweetniet... ik hou er niet zo van om zo in de belangstelling te staan...
    Knuf aan de kleine!

    Liefs, Marjolijn ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super gave jeans! Maar die combi met zo'n chique-stoer zwart leren jasje vind ik echt te gek. Dat wordt mijn wannahave van dit voorjaar!! Fijn dat je weer aan het bloggen bent~!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...