SpoedieZ

SpoedieZ

maandag 12 maart 2012

Origineel

De afgelopen weken kregen we super veel mooie kado's voor ons pasgeboren kereltje.
Maar dit zelfgemaakte kado, wat we hebben mogen ontvangen van onze creatieve nicht; het geboortekaartje op canvas, vind ik toch wel het meest fantastisch!

4 opmerkingen:

 1. Hij ziet er super uit! Je (jullie) hebt dat super goed gedaan!! Hoe gaat het ondertussen? Aan de beterhand? En hoe doet hij het?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik mag niet met de eer strijken hoor, ik heb dit schilderijtje niet zelf gemaakt, dit hebben we gekregen van familie ;)
   Het gaat lichamelijk intussen iets beter met me. Kan wat meer in het huishouden doen. Maar boodschappen doen gaat nogal moeizaam, want lopen kan ik nog steeds niet zo goed :(
   Maar met de baby gaat het hartstikke goed. Drinkt goed, slaapt goed (behalve gisteren) en groeit als kool heb ik het idee (wordt steeds zwaarder aan de arm).
   En hoe gaat ie met jou??
   Ik heb al een hele tijd niet uitgebreid kunnen bloggen, (dus jouw blog niet gezien, de afgelopen maand) veel te weinig tijd!!

   Verwijderen
 2. Mooi! Hoop dat het jullie goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een schatje zeg, gefeliciteerd!! Had het allemaal even gemist..... Ben vandaag bij een vriendin op kraambezoek geweest, die kreeg na lang wachten 2 schattige mannetjes! Heerlijk om te zien, groetjes Greta

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...