SpoedieZ

SpoedieZ

woensdag 11 april 2012

Groen

Hoewel geel al een tijdje mijn favoriete kleur is, ben ik ook nog steeds gek op groen, dat heel lang mijn lievelingskleur is geweest. Maakt niet uit in welke tint, groen doet het altijd goed. Vooral na het zien van deze foto van Magnus Anesund voor Elle Interior, denk ik er serieus over na om weer wat limoen-groen in huis aan te brengen. Ook leuk in combinatie met fel geel!

11 opmerkingen:

  1. Heel gedurfd zou dat zijn, een combinatie van groen met geel, of geel met groen... past in ieder geval in deze tijd van het jaar!
    Nou, ben benieuwd... ;-)

    Liefs, Marjolijn ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben in de woonkamer deze kleurencombinatie, plus blauw en oranje. Gaat heel goed samen en het staat ontzettend vrolijk. Ik kan nu eenmaal niet zonder kleur. Weet niet of je het leuk vindt om te zien, maar heb een linkje van onze groene muur. Deze hebben we in de gang eerste verdieping op 1 muur. Ook de slaapkamer en werkkamer hebben 1 muur deze kleur. http://formsandfinds.blogspot.com/2011/09/polaroid-wall.html Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk!
      En laat je ook eens je kleurrijke woonkamer zien dan? Ben erg benieuwd nu ;)

      Verwijderen
    2. Linkje van oa de woonkamer maar deze is intussen nog wat gekleurder. Had eerst groen en blauw. Heb er onlangs wat kleurtjes bij, oranje en geel dus. Ons huis via mijn blog: http://www.formsandfinds.com/129-2/ Groetjes, Chantal. Thanks voor de leuke reactie op die polaroid muur! :D

      Verwijderen
    3. Wat heb je een leuk interieur! Erg gezellig, ik hou ook enorm van kleur. In mijn vorige woning had ik het ook zo kleurrijk.
      En jouw keuken, die vind ik zo gezellig!

      Verwijderen
    4. Owww leuk die complimenten!! Dank je wel hoor!! Waarom ben je trouwens nu minder kleur gaan gebruiken? Goed weekend!

      Verwijderen
  3. Ja, ik vind het leuk!!
    Hoi! Ik heb je blog gevonden via mijn vriendin Jolanda, van "meuk is leuk"! Dus nu ga ik je ook volgen hoor.. je blog dan!! Ik vind 't er leuk uit zien!! :)) Groetjes, Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heej, vandaag is je groene dag :-) Ook hier is weer heel veel groen (ach... welke kleur niet) maar mijn favoriete groene kleuren zijn jade groen en mint groen. Wat lekker hè dat we toch allemaal weer verschillend zijn ;-)Mooi plaatje enne succes als je er aan gaat beginnen.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wow.... heftig kleurtje!!! Wel heel vrolijk maar... nee.... dat ga ik niet durven!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...