SpoedieZ

SpoedieZ

maandag 4 juni 2012

Good food & good people

Kiekjes van afgelopen weekend, toen ik met mijn kindjes (paps moest helaas werken) naar een verjaardagsfeestje ging. We hebben heerlijk gegeten. Het was voor het eerst dat ik naar een vegaparty ging en iets vegetarisch te eten mee bracht. En dat is me, als echte vleeseter, goed bevallen. Hm, misschien een idee voor m'n eigen feestjes?

Het is een tijdje geleden dat ik blogde. De afgelopen 2 weken waren druk voor mij en baby Joaquin. We hebben moeten wennen aan dat ik weer aan het werk moest, na al die weken van zwangerschapsverlof en aan het feit dat baby Joa tegenwoordig naar het kinderdagverblijf gaat. Dat ging verrassend goed!
Maar mama Spoedie heeft het er nog wel erg moeilijk mee, eerlijk gezegd. Telkens verlaat ik het pand met tranen. Gelukkig merkt hij er zelf nog niks van en slaapt hij veel gedurende de dag.

Bedankt voor de leuke en lieve berichten tijdens mijn afwezigheid. Erg fijn om te lezen!


9 opmerkingen:

  1. Dat ziet er overheerlijk uit, vooral de ovenschotel, de quiche en de pastasalade...euh alles dus eigenlijk! Jammie!
    Kan me helemaal voorstellen dat je je draai weer moet vinden nu je weer werkt, ik heb nog verlof en kom nu vaak al tijd te kort om te bloggen duzzz...
    Lijkt me ook dat je niet snel went aan het wegbrengen van jouw kleintje maar wel super fijn dat het daar goed met hem gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er lekker uit! Ik eet sowieso geen vlees en in tegenstelling tot wat een hoop mensen denken, zijn de mogelijkheden eindeloos :D

    Ik weet niet hoe het is om je kindje naar de opvang te brengen, maar kan het me helemaal voorstellen dat je het er moeilijk mee hebt! Sterke en dat bloggen komt vanzelf wel weer :D Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh, dat is zeker een goed idee voor het volgende feestje! Al stond mijn feestje van vorige week in het teken van de BBQ ☺
    Wat fijn dat Joaquin veel slaapt op het KDV! Nog even en je verlaat het met een lach als je hem weg gaat brengen. Het zal niet lang duren! Maar, ik snap heel goed hoe dat moet voelen.
    Hoe is het met jou? Inmiddels weer helemaal de oude, afgezien je weer aan het werk moet?

    Liefs, Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het gaat lichamelijk helemaal goed met mij, heb nergens meer last van! Behalve af en toe van m'n hormoontjes; nog steeds erg emotioneel ;p

      Verwijderen
  4. Hee, leuk weer iets van je te lezen! Dat eten ziet er super lekker uit. Ik eet wel vlees, maar ik zou het eigenlijk best kunnen missen. Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Welcome back!
    Dat ziet er heerlijk uit!!
    En wat een snoetje is het zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om weer even wat van je te horen :-) Hopenlijk wen je er snel aan dat je je kleine mannetje weg moet brengen.... blijft moeilijk hé.... gelukkig is hij er "relaxed" onder... liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er allemaal goed uit hoor. Ik ben zelf ook echt niet vegetarisch ofzo, maar dit ziet er lekker uit. En gezellig!
    Succes met je werk.. en vooral het vertrekken na het brengen van je kindje. Lijkt mij ook niet leuk...
    Liefs, Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. He Soray

    Ik had deze foto's nog niet gezien: leuk :)!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...