SpoedieZ

SpoedieZ

woensdag 4 juli 2012

Pluk de dag

Je leest het vaker hier in blogland: Count Your Blessings. Ik denk dan natuurlijk aan mijn eigen zegeningen als ik dit soort mooie stukjes lees en probeer er dan nog meer van te genieten dan ik al doe. Mijn gezin is m'n alles en oh, wat ben ik bang om dit kwijt te raken. Want dat het leven hard is, daar weet ik best veel van. Maar vandaag besefte ik het maar weer al te goed. Totaal onverwacht krijg ik slecht nieuws te horen over een collega. Zo sta ik vlak voor het weekend nog met die collega te kletsen en na het weekend ligt ze 'zomaar' in een coma. Hoe kan dat nou? We snappen er niks van. En voor we beseffen wat er met haar aan de hand is, blaast ze haar laatste adem uit. Veel te vroeg. Zo oneerlijk.
... Ik tel direct mijn zegeningen...


9 opmerkingen:

 1. Getverderrie wat een naar nieuws. Heel veel sterkte ermee Soraya!!! Ik probeer ook keihard elke dag te beseffen wat ik WEL heb ipv klagen. Niet altijd makkelijk, maar wel broodnodig om dingen te relativeren. En wat is ie al groot, jullie Joaquin. Mooie grote ogen. Geniet van je fijne "bezit". X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vreselijke en onbegrijpelijke berichten zijn dit.... heel veel sterkte... een stevige dikke knuffel van en aan de lieverds om je heen is dan weer extra fijn!
  Vooral genieten! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja... je mag dankbaar zijn met wat je hebt! Er kan van alles gebeuren, dat zie je nu bij je collega... sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een naar nieuws!!
  Sterkte ermee en geniet nog maar extra extra van je mooie gezinnetje x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo zeg, dat is heftig. Dan besef je inderdaad maar weer eens extra hoe kostbaar het leven en de mensen om je heen zijn. Sterkte en inderdaad blijven genieten van alle lieve mensen en mooie dingen om je heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat een triest verhaal! Heel veel sterkte en idd pluk de dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank jullie! Heel fijn om zulke lieve reacties te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...