SpoedieZ

SpoedieZ

zondag 15 juli 2012

Time flies...


We zijn al een week verder sinds de laatste post. Een week waarin het meer op herfst leek dan op zomer. Een week waarin m'n dochter haar laatste lesdag op de basisschool mocht beleven en er best verdrietig onder was. Een week waarin ik  me lichamelijk niet top voelde en vooral binnen zat met m'n zoontje. Vandaag is hij precies 5 maanden oud! De tijd vliegt...


4 opmerkingen:

 1. Woow, je geeft nog steeds borstvoeding! Otis is nog geen drie maanden en zit al half aan de flesjes.. Ik ga 1 september terug werken en ga tegen dan wrs helemaal stoppen, met gemengde gevoelens.

  En je dochter naar het middelbaar: spannende stap en een teken dat ze echt groot worden! Dat ze er toch maar van probeert te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap dat je nog borstvoeding geeft, ik geef straks als ik moet werken alleen 's ochtend nog want de combi met werken en kolfen zie ik om meerdere redenen echt niet zitten. Fijn dat ik dan weer wat meer van mezelf ben maar had liever nog ff 3 maanden thuis geweest en tot een half jaar gevoed. Inderdaad, echt heeeel jammer dat het zo herfstig is, vooral als er minder fijne dingen gebeuren en je je niet geweldig voelt kan een lekker zonnetje de boel verlichten. Gelukkig heb je nog een 5 maanden oud zonnetje in huis (gaat inderdaad super snel de tijd!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees je blogs ff terug, maar nu weet je wel waarom je je toen lichamelijk niet zo fit voelde?!
  Leuk om te lezen hoe happy je bent! Liefs Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...