SpoedieZ

SpoedieZ

maandag 17 september 2012

Kiekeboe!

Weer veel te lang weg geweest uit het blogwereldje. Het is ook zo ontzettend druk in m'n hoofd, nu ik na lange tijd weer een baby heb en er laatst achter kwam dat er nóg weer één op komst is!
Een onderhoudsbeurt in en om het huis (nieuwe ramen, kozijnen, deuren en schilderwerk) maakt m'n hoofd nog voller. En de bankrekening die daardoor steeds meer slinkt, maakt het er allemaal niet beter op. Chaos!
En toch voel ik me goed. Niet dat baby Joa meewerkt. Hij draait 's nachts in bed alle kanten op, zodat minstens vijf keer gewekt worden om het kind weer goed te leggen en te troosten me totaal uitput. Maar omdat ik zo ontzettend walgelijk gelukkig ben met mijn gezinsleven, heb ik toch redelijk veel energie.
Het is dan ook mijn bedoeling om vanaf heden weer geregeld een kijkje te nemen op diverse blogs, want ik heb het wel gemist hoor!
Ik kan niet geloven dat ik in februari wéér zo'n schat van een baby mag verwelkomen!


6 opmerkingen:

 1. Cute picture!! En dat is waar het om draait: innerlijk geluk!!! Daar kan geen geld tegenop!! Blij voor je dat alles goed gaat! Heb je onze webshop al gespot? Kom eens gezellig langs! :D Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met nog een lief kindje in je buik!
  En herkenbaar hoor, hier is het met een kleine van bijna 5 maanden die door verkoudheid veel wakker is, werken, huishouden en OWJA ook nog een sociaal leven vaak aardig vermoeiend maar als je dan 's ochtends wordt toegelachen door een klein warm slaapzakrupsje is alles weer ok :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief! zo'n blik maakt alles weer goed toch?! gun jezelf af en toe wel een beetje rust... Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...