SpoedieZ

SpoedieZ

woensdag 17 oktober 2012

ChillzoneOnlangs had ik weer last van nesteldrang. Ik wilde opeens een extra zithoek creëren en die moest in het eetgedeelte komen. Het leek me nl. leuk om op een ander plekje -dan in de tv hoek- te chillen. Gewoon, om je lekker af te zonderen en een boek te lezen, o.i.d.


Dus sleepte ik -samen met m'n dochter- de witte kast (die nog altijd niet geel geverfd is... zucht) uit het eetgedeelte weg en was er nu genoeg ruimte voor een bank. We hadden onze 'oude' Karlanda nog over, dus die kon mooi de kast gaan vervangen. De eettafel nog even een kwartslag draaien en voilà; mama Spoedie heeft haar nieuwe chillzone.


Van hieruit heb ik lekker zicht op de tuin en zelfs op de tv, als het moet (om 's middags met een half oog naar woonprogramma's kijken)...
En op paps, die uitgeteld in de woonkamer op de bank ligt, na een drukke speeldag met baby Joa, onze kleine deugniet... 8 opmerkingen:

 1. Gezellig!! Fijn hè, van die lekkere plekjes! En ik vind je eetkamerstoelen helemaal leuk!! :D Gaat alles goed verder?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit... een heerlijke plek om lekker te chillen met je tijdschriften na een drukke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer lekker aan de slag zo te zien! ziet er leuk uit! lekker chillen...
  Gr. Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker plekkie! Ik vind je kast ook erg leuk trouwens, die is toch niet weg?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor :) de kast (megazwaar) staat nu in de garage (bereikbaar via de keuken). Daar willen we in de toekomst een speelkamer voor de kids maken.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...