SpoedieZ

SpoedieZ

zaterdag 20 oktober 2012

Inspiratie

Je hebt haar gezin en huis vast al gespot in de laatste editie van Ikea Family Live, maar daar staan te weinig foto's in als je 't mij vraagt. Ik volg haar blog Kotipalapeli al een poosje. Een bron van inspiratie. Don't you just love her home?6 opmerkingen:

 1. Oh ja, helemaal geweldig vooral die muur in de keuken!!! Thanks for sharing, weer een nieuw blogje om te bekijken erbij!! Fijn weekend! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice!!! Een lekker stijltje inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeel leuk! En, ik snap niet hoe het komt, maar ik kreeg de Ikea Family Living ook altijd.. maar nu dus niet meer. Ze zijn altijd erg leuk, vind ik. Maar goed, daar kun jij natuurlijk niks aan doen. Ik ga er eens naar informeren want ik vind het toch leuke post om te ontvangen. En de blog ga ik zeker eens bekijken!! Thanks voor de tips. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat had ik voor een jaar geleden nou ook, snapte er niks van dat ik het blad opeens niet meer ontving! Dus heb ik me weer (in Ikea zelf) aangemeld en sindsdien krijg ik 'm weer in de brievenbus. Verheug me er elke x weer op, vind het erg leuk al die binnenkijkers!

   Verwijderen
 4. Gaaf zeg, thanks for sharing :-) fijne zondag XX

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...