SpoedieZ

SpoedieZ

maandag 1 oktober 2012

Stupendo in een nieuw jasje

Vorig jaar vertelde ik al eens over de stijlvolle zaak Stupendo, waar SpoedieZ een connectie heeft en zo op de hoogte blijft van uniek Italiaans woondesign -voor een poldernuchtere prijs. 
Het filiaal in Villa Arena is onlangs begonnen aan een metamorfose. Ondanks dat het nog niet helemaal klaar is, heeft de winkel inmiddels al een meer industriële uitstraling gekregen en de combinatie met hout en kleurrijke accessoires, maakt het geheel warm en uitnodigend. 
Hier een sneak preview:


Neem eens een kijkje in Amsterdam, waar de nieuwe collectie grotendeels gearriveerd is. Maar ook in het Rotterdamse filiaal is het nu fijn shoppen met z'n diverse aanbiedingen, van o.a. Fatboy en Lago.
En wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, like dan de Facebookpagina en volg het laatste nieuws!


3 opmerkingen:

  1. Mooi foto's hoor!! En die blauwe en gele tinten vind ik helemaal super!!!! Mijn favo items zijn die grote glazen flessen, de poef en het gele vloerkleed! Nice!! Oww en nog bedankt voor je fijne reactie op de foto's van ons huis. Raar idee dat we daarmee (andere foto's hoor) straks ook in de 101Woonideeën staan... Gaat alles verder goed met je? Met Joaquin en de mini in je buik? Fijne nieuwe week!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, hoor! Veel HK Living zie ik ook. Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...