SpoedieZ

SpoedieZ

woensdag 14 november 2012

Dit dus


Dit sfeertje heb ik dus in gedachten voor de nieuwe babykamer. Het liefst met het behang van Fine Little Day. Met dezelfde print als op het dekentje. Volgens mij raak je daar niet gauw op uitgekeken.



Foto's via Jut & Juul



10 opmerkingen:

  1. Hoi Soraya, leuk behangetje zeg, khad em al voorbij zien komen. Kan ook prima in de woonkamer! Zelf had ik het uilenbehangetje van Ferm Living op t oog, wel erg prijzig dus een ander behangetje geworden! Ben benieuwd naar de babykamer! (foto's van die van mij volgen...) gr. Gerlind

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Gerlind! Aha, was jij gisteren ook al op m'n blog te vinden? Dan weet ik direkt wie me mailde ;)
      Dat uilenbehang van Ferm Living is super! Maar idd, de prijs... :( Net als bij dit behangetje... Ik zoek daarom iets wat er op lijkt, maar beter voor m'n portemonnee is.
      Ik ben benieuwd naar het behang dat je uiteindelijk gekozen hebt, ik wacht met smart op de foto's! :)

      Verwijderen
    2. Ben benieuwd welk behang t uiteindelijk wordt! Ik had je nog geen berichtje gestuurd! Vond t al heel wat! De computer wou weten of ik geen robot was!

      Verwijderen
  2. Wat een geweldige combinatie voor een baby kamertje... echt super gaaf... ben echt benieuwd Soraya :-) wat moet het heerlijk zijn om hier weer heerlijk mee bezig te zijn... hoop ook dat je je iets beter voelt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb er zo'n zin in om met de kamer bezig te zijn, helaas moet er eerst nog het één en ander voorbereid worden (het minste werk: oud behang krabben, alles in de lakverf zetten, bleh). Ik voel me gelukkig weer helemaal goed, nu de buikgriep verdwenen is. De zwangerschap gaat ook super. Ondanks weinig slaap heb ik best wat energie :)

      Verwijderen
  3. Heel erg mooi!!
    Ben alleen bang dat ik dat nooit voor elkaar krijg,alleen zwart en wit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, dat gaat mij vast ook niet lukken ;P Er wordt vast het één en ander aan kleur toegevoegd, daarvoor hou ik teveel van kleur... Maar een zwart/witte basis is altijd goed ;)

      Verwijderen
  4. Het eerste wat ik dacht was "oh oh daar past dan vast de Follow your Dreams niet"... Leuk printje inderdaad, erg mooi! Ik ben nu eenmaal absoluut niet zwart-wit minded maar ben natuurlijk wel heel benieuwd naar het resultaat! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is juist het mooie van een zwart/witte basis: je kunt er eindeloos mee combineren! ;)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...