SpoedieZ

SpoedieZ

dinsdag 13 november 2012

Kleur bekennen




Wat kiekjes van de babykamer, die voornamelijk groen is. De nieuwe babykamer wordt totaal anders. Ik zat eerst te denken aan mintgroen, maar na eindeloos surfen op het net ben ik er uit. Het wordt zwart/wit!


4 opmerkingen:

  1. Stoer!!! Ik ben op het moment helemaal fan van het zwart-wit behang van Fine little day, misschien ook wat voor de babykamer!

    Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat behang vind ik ook helemaal geweldig en had ik in m'n hoofd voor de babykamer!! Maar waarschijnlijk ga ik voor iets wat meer low-budget is en daar wat van weg heeft... moeten we nog ff bekijken. Maar door dat behang ben ik dus geïnspireerd, echt toevallig dat je dat ook noemt! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een stoere kamer.... en dan straks in zwart/wit... ben benieuwd hoor.. leuk!! ik vind je "commode" super gaaf!!! De stoerste ever seen! Succes met het vinden van mooie spulletjes x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! De commode is oorspronkelijk winkelmeubilair, stond vroeger op de Chill Out! afdeling in de Bijenkorf Groningen. Kon ik, samen met het kledingrekje, voor een prikkie overnemen. Cool hè!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...