SpoedieZ

SpoedieZ

donderdag 28 februari 2013

Kraamweek

Het zit er weer op. De eerste kraamweek. De kraamverzorgsters (ik had er maar liefst twee!) waren vandaag voor het laatst en wat ga ik ze missen. Het was een drukke week; de oudste kinderen waren behoorlijk ziek, toen baby Tamika en ik na drie dagen ziekenhuis thuis kwamen. Oor- en keelontsteking heerste er. Tamika bleef intussen rustig. Maar men vond haar een beetje tè rustig, ze moest toch maar even naar het ziekenhuis. Na een nacht observatie, bloed- en urineonderzoek mocht ze gelukkig weer naar huis. Hopelijk kan het grote genieten nu dan toch écht beginnen! 
Broer Joaquin kwam zijn zusje een dikke kus brengen. Helaas was ik nét te laat met fotograferen! Maar die lieve blik in zijn ogen, daar smelt je toch bij weg?! 

P.S. Bedankt voor jullie lieve reacties en felicitaties!2 opmerkingen:

 1. Oh gut, zo onwerkelijk dat wij straks ook zo'n kleintje in huis hebben. Wat een schatje is Tamika en wat lijkt Joaquin opeens dan al groot hè!? Fijn dat ze niets naars in het ziekenhuis hebben gevonden en ze snel weer mee naar huis mocht. Die S fles lijkt me trouwens super handig, ja ja..ik ben al research aan het doen, haha. Geniet lekker meid van je mooitjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, nog even en dan heb jij ook zo'n prachtig wondertje in huis ;) Mooi vooruitzicht hè!
   Ik vind die fles er leuk uit zien, maar erg onhandig in gebruik. Mijn voorkeur gaat uit naar Avent-flessen. Maar Tamika is telkens aan het rommelen met speentjes en het speentje bij deze Difrax-fles is de enige waar zij mee overweg kan. Maar de fles zelf lekt erg snel aan alle kanten, dus het is een grote ergernis :(

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...