SpoedieZ

SpoedieZ

vrijdag 15 maart 2013

Best druk

De tijd vliegt voorbij met twee handenbindertjes in huis. Zodra de kleintjes slapen is er ein-de-lijk ruimte voor some me-time... helaas wisselen de twee elkaar telkens af. Weinig tijd dus om even achterover te zitten. Gotta go!


11 opmerkingen:

 1. WOH! ik ben een tijdje niet op je blog geweest en heb echt een boel gemist!! Je was gewoon zwanger van je derde kindje! Strakke planning hoor ;) Kan me voorstellen dat je onwijs druk bent! Succes en sterkte met alles & bovenal ook genieten. Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, verrassing!! Ja, wat een planning, niet?! Voor ons ook totaal onverwacht hoor :p Maar toen we van de schrik waren bekomen vonden we het vooral hartstikke leuk! De 2 kleintjes hebben straks veel aan elkaar (hoop ik) en de oudste kan alvast lekker moederen over haar broertje en zusje ;)

   Verwijderen
 2. Ik had je nog niet gefeliciteerd met je kleine meisje! Dus bij deze....
  Ik kan me de drukte voorstellen en dat zal ook nog wel even duren! Mama even in de wacht, af en toe een blogje lezen zal nog wel lukken maar zelf in huis bezig valt nu vast vies tegen! Veel geluk met je gezinnetje, geniet er maar van. ;-) Groetjes Greta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie nu je geboorte-berichtje pas! Van HARTE gefeliciteerd! Met de 1e verjaardag van je zoon en met de geboorte van een prachtige dochter!!!

  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet er alles van met een dame onder de 1 jaar dus kan me wel iets voorstellen bij twee kleintjes ;-) Maar schatjes zijn het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank voor je leuke reacties op mijn blog gisteren. Dat vest heb ik ooit eens bij Zara gekocht. Of ze nu nog zoiets in de collectie hebben zitten weet ik eigenlijk niet. Fijne avond! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...